Billie acht maanden + ritme

Drie keer knipperen en ze is alweer 8 maanden. Acht hele maanden! Bij de eerste vond ik alles al heel snel gaan maar dit gaat dubbel zo snel

Hoe gaat het?

Het gaat erg goed na het ziek zijn. We hebben nog wel steeds een puff die we moeten gebruiken als ze verkouden is. Want dan begint ze gelijk met piepen. Ze lacht de hele dag en wil je het liefst wel in de gaten houden. Als ik even uit der zicht ga dan is het meteen huilen. Loulou maakt der vooral erg aan het lachen en dat is gewoon heel leuk om te zien. Ze krijgt de hele tijd kusjes en ze spelen op hun manier best goed samen.

Ook gaat ze nog steeds twee dagen naar het KDV toe op de woensdag en donderdag. En dat is soms best pittig al zeg ik het zelf. Op vrijdag is ze vooral erg moe en jengelig en wil ze het liefst aan me geplakt zitten.

Wat kan je al

  • Draaien van buik naar rug
  • Draaien van rug naar buik
  • In je handen klappen
  • Al op handen en knieën leunen
  • Aan het oefenen om te tijgeren
  • Goed los zitten

Ritme

Ik durf het bijna niet te zeggen maar we hebben een ritme. Het kan natuurlijk morgen weer anders zijn door de sprongetjes en dat soort dingen.

7:00 Rond 7 uur word ze vaak wakker. Ze krijgt dan een flesje van 180+6 scheppen. Zodra ze die op heeft knuffelen en spelen we wat.

08:30 Krijgt ze fruit. De ene keer krijgt ze het vers en de andere keer gewoon uit een potje. We hebben hier bewust voor gekozen omdat we het makkelijk vinden als we een keer weggaan. En je het dan gewoon in je tas kan meenemen. Hierna doet ze altijd een ochtenddutje. Ze slaapt of in haar bed of we gaan even buiten wandelen en slaapt ze in de wagen.

12:00 Hierna gaan we gezellig aan tafel zitten en eet Billie één broodje met boter en een paar slokken water.

13:00 Rond 1 uur krijgt ze haar tweede fles van 180+6 scheppen en gaat ze weer naar bed toe.

15:00 Rond drie uur word ze wakker en krijgt ze altijd een bakje yoghurt en een crackertje in der hand. Ze speelt meer met de cracker dan dat ze hem op eet.

17:00 Krijgt ze warm eten. Dit is precies hetzelfde als het fruit. Ze krijgt het dan vers of uit een potje. Hierna spelen we altijd nog wat en gaat ze lekker in bad.

19:00 Hier krijgt ze haar laatste fles 180+6 en nog 4 scheppen pap en gaat ze naar bed toe.

Vaak slaapt ze door maar soms kan ze nog wel eens komen voor een fles. We hebben bewust gekozen om der 3 flessen op een dag te geven omdat ze hier helemaal niet meer gek op is. Ze eet en drinkt liever iets anders als de fles.

Nog een paar maanden op de teller en dan word dit meisje alweer één jaar oud! Ik vind het gelukkig wel steeds makkelijker gaan. Ook om samen even met zijn alle erop uit te gaan.

Het leuke setje wat ze aan heeft is van Checkdaan

Liefs Stephanie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *