Een nieuw begin…

Een nieuw begin

En toen was alles verdwenen van de website! De laatste tijd had ik zo mijn blog verwaarloosd dat ik niet meer wist hoe ik verder moest.

Waarom niet

De laatste tijd kwamen er helaas geen blogs meer online omdat ik gewoon niet wist waar ik de tijd vandaan moest halen. Maar nu het rustiger word kriebelt het gewoon heel erg! Ik wil weer gaan uploaden.. leuke blogs schrijven over allemaal leuke onderwerpen. Hoe vaak en hoeveel moet ik gewoon even gaan uitvogelen. Dus hou de site goed in de gaten!

Hoe gaat het nu met ons?

Met mij gaat het eigenlijk weer een stuk beter! Ik zat gewoon niet lekker in me vel… Alles was voor mij niet goed genoeg en wou alles het tegenovergestelde. Met de meisjes gaat het heel goed. Voor de kerst waren ze een aantal maanden aan het kwakkelen met ziek zijn en waar ik me continu zorgen om maakte. Ik was er gewoon constant mee bezig of ze zich nog wel goed voeldem. Ik werk ook weer drie dagen per week en de overige dagen maak ik er een feestje van met de meiden.

Ik ga jullie weer meenemen in mijn chaotische leven en laat ik zien da tf moeders niet altijd perfect kunnen zijn! Want wij zijn niet alleen moeders.

Veel leesplezier! Liefs Stephanie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *